Wiceprezydent Trela wspólnie z małymi pomocnikami ubrał choinkę

Najpiękniejszą choinkę w całym Urzędzie Miasta ma z pewnością Wiceprezydent Łodzi Tomasz Trela, a to za sprawą małych pomocników z Przedszkola Miejskiego nr 58, którzy zjawili się w piątek w gabinecie wiceprezydenta, żeby pomóc mu ubrać świąteczne drzewko.

Jak zapewnia wychowawczyni grupy sześciolatków, dzieci były bardzo przejęte czekającym ich zadaniem, ale stres odpuścił po przybiciu piątki z wiceprezydentem Trelą, który bardzo gorąco przywitał swoich gości.

"Tutaj są bombki, później założymy łańcuchy, wy decydujecie która bombka na którą gałązkę" - rozpoczął Wiceprezydent Łodzi Tomasz Trela. "Mam najładniej ubraną choinkę w Łodzi, bardzo wam dziękuję, spisaliście się na medal" - dodał na zakończenie.

Na zakończenie wiceprezydent złożył dzieciom świąteczne życzenia i zaprosił ich na kolejne ubieranie choinki za rok.

"Dla dzieci choinka to radość, frajda z zawieszania bombek, łańcuchów, ozdób choć przyznaję, że i ja świetnie się bawiłem. Ale to dlatego, że miałem takich pomocników" - stwierdził wiceprezydent Trela.

Wspólne ubieranie choinkiWspólne ubieranie choinkiWspólne ubieranie choinkiWspólne ubieranie choinkiWspólne ubieranie choinkiWspólne ubieranie choinkiWspólne ubieranie choinki

Chcesz być na bieżąco? Zapisz się do naszego newslettera!